Program warsztatów:
- 11 lutego, godz. 16.00-19.30 – Walentynki, desery i ciasta tworzone z uczuciem. Afrodyzjaki w kuchni;
- 26 lutego, godz. 16.00-19.30 – Tarty na słodko, zapiekane i na zimno, czekoladowe, duże i małe…;
- 3 marca, godz. 16.00-19.30 – Tarty i tartaletki z farszami warzywnymi, z szynką i boczkiem, pinią itp.;
- 17 marca, godz. 16.00-19.30 – Serniki, puszyste i ciężkie, dietetyczne lub grzesznie kaloryczne;
- 14 kwietnia, godz. 16.00-19.30 – Czekolada ciemna i biała, wytrawna i słodka, gorąca i zimna.

Koszt każdego z warsztatów wynosi 300 zł za osobę. W cenę wliczone są m.in. produkty. W zajęciach może wziąć udział maksymalnie 12 osób. Każdy uczestnik otrzyma dyplom, przepisy oraz gotowe wypieki. Zapisy pod adresem: kulinarne.warsztaty@gmail.com.

Kontakt: Justyna Zalewska, organizator Trójmiejskich Warsztatów Kulinarnych, tel. 505 461 977, e-mail: zalewska@gmail.com.