Gastronomia mobilna w wakacje - od czego zacząć?
W ostatnim czasie dużą popularnością, szczególnie w sezonie letnim, cieszą się tzw. food trucki, czyli mobilne punkty gastronomiczne. Duża popularność wśród konsumentów pociąga za sobą zwiększone zainteresowanie taką formą prowadzenia działalności wśród podmiotów gospodarczych.
W systemie LEX znajdziesz zagadnienie powiązane z tym artykułem:
Czytaj więcej w systemie informacji prawnej LEX
To zagadnienie zawiera:
{"dataValues":[210,164,84,10,8,1],"dataValuesNormalized":[9,7,4,1,1,1],"labels":["Pytania i odpowiedzi","Orzeczenia i pisma urz\u0119dowe","Komentarze i publikacje","Akty prawne","Procedury","Wzory i narz\u0119dzia"],"colors":["#940C72","#EA8F00","#007AC3","#85BC20","#E5202E","#232323"],"maxValue":477,"maxValueNormalized":20}
Czytaj więcej w systemie informacji prawnej LEX
